shopify

Shopify review 2021 en ervaringen

Shopify is een uitgebreide en krachtige webshop builder.

Als beginnende internet ondernemer ben je waarschijnlijk nog zoekende naar een goed platform om jouw webwinkel op te bouwen? Wees gerust, een tool als Shopify.com kan je helpen met alles wat met webshops te maken heeft. Denk aan een technisch systeem tot uitgebreide online trainingen waar je leert hoe je nog meer omzet uit jouw webwinkel kunt halen.

Wil je eenvoudig een webshop starten? probeer eens JouwWeb, een Nederlandse website builder met klantenondersteuning.

Lees JouwWeb review

Jouwweb logo

Bij Shopify wordt je niet zomaar in het diepe gegooid. De dienst kent momenteel meer dan 400,000 gebruikers en houdt goed rekening met hun wensen. Shopify is uitermate goed geworden in het leven van een beginnende webshop eigenaar makkelijker maken. Dat uit zich vooral in de gebruiksvriendelijkheid en vereenvoudiging van webshops beheren.

Iedereen kan met Shopify binnen een paar minuten een webshop opzetten. Je hebt voor een Shopify webshop geen HTLM, CSS of andere technische kennis nodig. Je hoeft enkel een thema te kiezen en de website te vullen met producten. De kant-en-klare webshop templates zien er professioneel uit, en zijn meer dan genoeg in staat om jouw bezoekers te laten converteren naar klanten.

De interface van de webshop builder is duidelijk, overzichtelijk en weet een goede balans te vinden tussen gebruiksvriendelijkheid en maatwerk. Shopify begrijpt de technische kant van het maken van een webwinkel volledig. Als gebruiker krijg je bijvoorbeeld krachtige tools tot je beschikking. Denk bijvoorbeeld aan optimalisatiemogelijkheden voor smartphones en tablets, integratie van social media, en uitgebreide statistieken. 

Veel Nederlanders denken dat je bij Shopify webshops geen iDeal betalingen kunt doen. Dat is al lang opgelost dankzij de Nederlandse payment provider Mollie. Het kost slechts 5 minuten om dit op te zetten.

Shopify biedt een volledige oplossing, en doet dat al jaren met veel tevredenheid onder klanten. Wil je weten of het systeem iets voor je is? Maak gebruik van de gratis proefperiode. 


Review van: Shopify

Wat is getest: Webshop builder

Effectiviteit

De webshops zien er professioneel uit.

Gebruiksvriendelijkheid

Automatiseer complexe processen. 

Ondersteuning

24/7 ondersteuning, maar niet in het Nederlands

Wat vinden we goed: 

  • 100+ prachtige templates. 
  • Gebruiksvriendelijke webwinkel editor.
  • 1100+ applicaties voor meer functionaliteiten.

Wat vinden we slecht:

  • Verdere personalisering van de website vereist codetaal (HTML en CSS).
  • Het gebrek aan Nederlandstalige klantenservice.


Shopify ervaringen

2 Gebruikers (7 stemmen)
Beoordeling
Wat zeggen gebruikers over dit product Laat jouw ervaring achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw ervaring achter

Scroll naar top