beginners handleiding (video uitleg)

Hoe maak je een gratis website?

Een website is een geweldige manier om je merk, zaak of dienst naar buiten te brengen. Toch onderschatten veel mensen het werk dat er bij komt kijken. Het kan een gigantische klus zijn als je geen ervaring hebt. Maar, dat hoeft niet zo te zijn! 

De reden waarom het vaak mis gaat komt door de keuze van het verkeerde website maker systeem. Dat is echter makkelijk op te lossen. In dit artikel laten we een makkelijke manier zien, waarmee iedereen ongeacht kennisniveau een mooie en zelfs gratis een website kan maken.

Maak kennis met de website builder van JouwWeb

JouwWeb is een gratis en eenvoudig systeem om websites mee te maken. Het is super gebruikersvriendelijk, zodat zelfs gebruikers zonder enige kennis in een korte tijd mooie websites kunnen maken.

Daarnaast is JouwWeb volledig flexibel, zodat je alles zelf kunt aanpassen om het precies te maken zoals jij het wilt. Als er iets extra’s is dat je voor je site nodig hebt (zoals het gebruik van webshop functionaliteiten of een eigen domeinnaam) dan kost dat een kleine investering, maar verder is het maken van een nieuwe website met JouwWeb 100% gratis.

Ga naar JouwWeb.nl voor meer informatie over hun dienst.

Bekijk deze onderstaande Youtube tutorial en leer hoe je vandaag nog een gratis website maakt

Zoals je ziet is een gratis website maken heel eenvoudig en gemakkelijk met JouwWeb. Probeer het systeem eens uit en zie of het wat voor je is.

Als je een beginner in het maken van websites bent, raad ik je aan de artikelen op dit help centrum over tips en trucs voor het bouwen van websites te lezen, dat je een overzicht geeft van wat er allemaal mogelijk is met het maken van een website. Tips uit dit artikel omvatten dingen als welke manier het beste is voor je site, hoe je trefwoorden effectief kunt gebruiken om de aandacht van zoekmachines als Google en Bing te trekken enz.

Scroll naar top