yourhosting

Yourhosting review 2021 en ervaringen

Yourhosting is opgericht in 2001 en biedt sinds haar oprichting betrouwbare en betaalbare hosting pakketten aan. De afgelopen jaren is Yourhosting uitgegroeid tot een groot hosting bedrijf met meer dan 50 werknemers in dienst. Het Nederlandse bedrijf claimt met meer dan 120,000 klanten het grootste shared hosting bedrijf van Nederland te zijn.

Wil je eenvoudig een site starten? probeer eens JouwWeb, een Nederlandse website builder met klantenondersteuning.

Lees JouwWeb review

Jouwweb logo

Yourhosting.nl is een bedrijf waar je voor al jouw online activiteiten terecht kunt. Denk aan hosting in alle mogelijke vormen, een eigen website builder en eventueel zelfs Office 365 pakketten. Yourhosting ondersteunt bijna alle geavanceerde technologieën zoals PHP, Ruby on Rails, Python (FastCGI), Perl, MySQL, PostgreSQL, Shell (SSH) Access, enz.

Is Yourhosting de beste hosting provider voor mij?

Op basis van klanttevredenheid scoort Yourhosting goed, maar niet uitzonderlijk. Een groot klantenbestand kan de kans op storingen aanzienlijk vergroten. Wat uiteraard direct effect heeft op de gemiddelde klanttevredenheid score. Maar, het is zichtbaar dat Yourhosting 24/7 bezig is met het opsporen en oplossen van mogelijke storingen.

De prijs-kwaliteitsverhouding voor de kleine shared hosting pakketten mogen beter. Het is aan te raden om minimaal het medium hosting pakket te kiezen. Je betaalt daar echter wel 11 euro per maand voor. Maar, daar krijg je in termen van schijfruimte en dataverkeer veel meer voor terug. Waardoor Yourhosting waarschijnlijk meer geschikt is voor de zakelijke gebruiker met een budget.

Yourhosting biedt als high tech bedrijf veel tools en handige eCommerce functies waarmee klanten in staat zijn om online zakelijke activiteiten efficiënt en succesvol uit te voeren. 

Als je nog weinig verstand van hosting hebt, dan hoef je je geen zorgen te maken over de gebruiksvriendelijkheid van de diensten van Yourhosting. Je zult ervaren dat een hosting pakket beheren even makkelijk is als het beheren van lokale bestanden op jouw computer. Waardoor je op een eenvoudige wijze WordPress kunt installeren op het aangeschafte hosting pakket.

Yourhosting is wellicht niet de goedkoopste hosting partij van Nederland. Maar, het bedrijf biedt echter wel een goede alles-in-1 oplossing voor zakelijke gebruikers aan. 


Yourhosting.nl hosting prijzen

Pakket

Opslag en Dataverkeer

Prijs*

XS

8 GB en 5 GB dataverkeer

€ 5,00

S

25 GB en 15 GB dataverkeer

€ 4,00

M

60 GB en onbeperkt dataverkeer

€ 11,00

L

95 GB en onbeperkt dataverkeer

€ 14,00

XL

130 GB en onbeperkt dataverkeer

€ 19,00

*Prijs per maand. 


Website maken? Lees onze ultieme handleiding

  • Vanaf het begin van het beste Content Management Systeem.
  • Vereist geen kennis van codetalen, dus perfect voor beginners.
  • Binnen 45 minuten een fantastische eigen website online.

Yourhosting ervaringen

Ben jij ooit klant geweest bij Yourhosting? Laat hieronder jouw persoonlijk ervaring met hun dienstverlening achter. Daarmee help je anderen bij het kiezen van een geschikte webhost. 

0 Reviewer
Gebruikers 1 (10 stemmen)
Beoordeling
Wat zeggen gebruikers over dit product Laat jouw ervaring achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw ervaring achter

Scroll naar top