Vimexx

Vimexx review 2021 en ervaringen

De Nederlandse hosting provider Vimexx heeft een duidelijk doel: kwalitatieve webhosting combineren met uitzonderlijke klantenservice en ondersteunende diensten als domeinnamen kopen. Vanaf oprichting is het aantal klanten aardig gegroeid. In vergelijking met andere hosting providers is Vimexx onder te schalen tussen een middelgrote en grote Nederlandstalige webhost.

Vimexx serveert zowel Nederlandse en Belgische klanten met haar dienstverlening. Als we de website van Vimexx moeten geloven draait het bij deze webhost om 4 kernwaarden: sublieme snelheid, veiligheid, simpel in gebruik en uitmuntende service. Met de goede beoordelingen op diverse Nederlandse WordPress hosting review websites lijkt dat een zeer succesvolle strategie te zijn. 

Vimexx hosting prijzen

Pakket

Opslag & Dataverkeer

Prijs

Start

2 GB & 25 GB

€ 0,45

Plus

100 GB & Onbeperkt

€ 4,49

Compleet

Onbeperkt

€ 6,99

Maximaal

Onbeperkt

€ 9,49

Is Vimexx een geschikte hosting provider voor mij?

Eén van de belangrijkste verkooppunten van Vimexx is hun toewijding aan klantenservice. Het klantenondersteuning team is enthousiast om te helpen, en laat een duidelijke klantgerichtheid zien. Dat blijkt uit alle contactmomenten die ik met Vimexx heb gehad. Dit ondersteuningsteam is te bereiken via e-mail, support tickets, WhatsApp en live chat. De reactietijd was in veel gevallen snel en het antwoord deskundig. 

Vimexx heeft een duidelijke voorkeur voor het aanbieden van gedeelde hosting pakketten. Deze pakketten komen in 4 verschillende vormen en prijzen. De prijsstrategie is aantrekkelijk voor zowel beginners als gevorderden. Voor diegenen met een klein budget is er een pakket voor starters, maar ook voor “grotere’’ website beheerders is er genoeg te kiezen voor een betaalbare prijs. 

Alhoewel Vimexx absoluut geen klein hosting bedrijf is, zijn ze nog ver weg van de mate van grootte van andere Nederlandse hosting partijen als Yourhosting en Transip. Maar, daar zit dan misschien ook wel de kracht van Vimexx. Tijd zal het leren. Door de jaren heen heeft Vimexx in ieder geval een goede reputatie opgebouwd op gebied van klantenservice en ondersteuning. Het is aannemelijk dat Vimexx er alles zal doen om deze reputatie te behouden. Waardoor het een fijne hosting provider voor starters zal zijn. 


Beste hosting provider van 2021: SiteGround 

Als je op zoek bent naar de beste webhosting, raden we deze webhost aan. SSD-ruimte, 24/7 ondersteuning, maximale uptime en snelle laadtijden van je website. Vandaag tot 50 korting op een hosting pakket!


Vimexx contactinformatie

Website: www.Vimexx.nl

Contact: Support ticket, Live chat, WhatsApp 

Vimexx telefoonnummer: 0853030948

Vimexx ervaringen

Heb jij ooit een hosting pakket of een andere dienst bij Vimexx afgenomen? Help anderen met jouw persoonlijke ervaring. Hosting vergelijken is voor veel Nederlanders geen dagelijkse bezigheid. Samen kunnen we elkaar helpen met het maken van de juiste keuze. Jouw mening is daarom veel waard! 

2 Gebruikers (9 stemmen)
Beoordeling
Wat zeggen gebruikers over dit product Laat jouw ervaring achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw ervaring achter


Website maken?  Lees hier onze ultieme handleiding

  • Vanaf het begin de beste website builder. 
  • Geen ervaring met codetalen nodig.
  • Binnen 15 tot 30 minuten de website online. 
Scroll naar top