one.com ervaringen

One.com review 2021 en ervaringen

One.com is in 2002 opgericht onder de naam B-one. Het hosting bedrijf is in Denemarken gestart, en heeft sindsdien getracht de Europese markt te veroveren. De Deense webhost One.com staat bekend als een budget hosting bedrijf oftewel de prijzen zijn in vergelijking met andere hosting partijen laag. Het internationale bedrijf claimt momenteel meer dan 1,000,000 klanten te hebben in 149 landen, en is daarmee een grote webhost op de Europese markt te noemen.

Op zoek naar een makkelijkere manier voor een website maken?

Wil je minder bezig zijn met de technische zaken, probeer eens JouwWeb, een Nederlandse website builder met klantenondersteuning.

Hosting pakketten en prijzen van One.com

De webhost One.com is voornamelijk gespecialiseerd in hosting op een gedeelde server. Middels lage tarieven (het goedkoopste pakket is 1,99 euro per maand) probeert One.com in te spelen op beginners of mensen met een beperkt budget. Dat is ook duidelijk af te leiden uit de heldere structuur van hun website, waar je slechts drie verschillende hosting pakketten worden aangeboden.

Hieronder vind je voorbeelden van de hosting pakketten (de prijzen zijn exclusief BTW):

Beginner

One.com
1,99 per maand
  • 1 website
  • 50 GB dataopslag
  • Onbeperkt dataverkeer

Explorer

One.com
2,49 per maand
  • 1 website
  • 100 GB dataopslag
  • Onbeperkt dataverkeer

Enthusiast

One.com
2,99* per maand
  • Meerdere websites
  • 200GB dataopslag
  • Dagelijkse back-up & restore

Welke diensten biedt Antagonist aan?

Is One.com een geschikte hosting provider voor mij?

one.com review

One.com is gefocust op het aanbieden van goedkope diensten. Alhoewel dit voor sommigen wellicht aantrekkelijk klinkt, kan het voor anderen juist afschrikken. In de wereld van hosting wordt goedkoop vaak als duurkoop ervaren. Je krijgt letterlijk waarvoor je betaalt. Waardoor deze hosting provider waarschijnlijk niet voor iedereen geschikt is.

De hosting pakketten van One.com zijn puur gericht op beginners. In plaats van met moeilijke technische termen te strooien wordt er geprobeerd om het zo basic mogelijk te houden. Je mist bijvoorbeeld een duidelijke omschrijving van de technische details. Het is ook moeilijk uit te vinden of de pakketten op Linux of Windows draaien. Maar, net zoals bij iedere hosting provider tegenwoordig is het redelijk eenvoudig om een WordPress op je One.com pakket te installeren.

Hosting is iets waar weinig mensen echt kennis over beschikken. Waardoor het belangrijk is om ervaringen te lezen van andere klanten. Een snelle ronde op internationale ervaringen websites geeft al snel het signaal af dat de kwaliteit van de servers niet altijd even goed is. Logisch, want gezien de lage prijzen is het aannemelijk dat er veel andere websites op de (gedeelde) servers worden gehost. Met als gevolg langere laadtijden en in het ergste geval dat je website eruit ligt. Tja, een budget hosting bedrijf moet uiteindelijk wel geld verdienen. Maar goed, soms is het als klant een kwestie van geluk hebben.

One.com is een aantrekkelijke keuze voor mensen met kleine hosting behoeften en een beperkt budget. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarin je puur een website maakt om te hebben, en weinig verkeer aan bezoekers verwacht. 

One.com ervaringen 2021

Ben jij klant bij One.com geweest? Zo, ja wat vind je precies van de aangeboden hostingdiensten? Ik hoor graag wat je ervan vind en wat er in jouw ogen beter kan. Een hostingprovider kiezen is voor velen geen dagelijkse bezigheid. Ervaringen van anderen kunnen lezen helpt daarbij. Laat hieronder graag jouw persoonlijke One.com ervaringen achter.

0 Reviewer
Gebruikers 2 (14 stemmen)
Beoordeling
Wat zeggen gebruikers over dit product Laat jouw ervaring achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw ervaring achter

One.com contactinformatie

Website: www.one.com

Contact: Telefonische ondersteuning, Live-chat, E-mail, en Support tickets

One.com telefoonnummer: +31 20 2623664

Scroll naar top