neostrada

Neostrada review 2021 en ervaringen

Neostrada is 10 jaar geleden opgericht. Het in Lelystad gevestigde webhosting bedrijf biedt alles aan wat particulieren en bedrijven aan hosting diensten nodig kunnen hebben. Denk bijvoorbeeld aan shared hosting pakketen tot domeinregistratie van iedere denkbare domeinextensie. Het Nederlandse Neostrada claimt momenteel meer dan 40,000 klanten te hebben. Waardoor ze als een middelgrote speler op de Nederlandse hosting markt beschouwt kunnen worden.

Geen zin in de technische aspecten van een website hebben?

Een zelf-gehoste website is niet voor iedereen de beste oplossing. Neem eens een kijkje bij JouwWeb, een alles-in-1 website maker.

Hosting pakketten en prijzen van Neostrada

Neostrada heeft een opvallende prijsstrategie. Het standaard starter pakket kost nog geen euro per maand. Een Professional pakket heb je vanaf € 6,36 per maand. Wat hier opvallend aan is, is wat je ervoor terugkrijgt. Bij het Professional pakket krijg je aanzienlijk meer denk aan onbeperkt webruimte, je mag een onbeperkt aan websites hosten en krijgt gratis toegang tot de eigen NeoStrada sitebuilder. Waardoor de inhoudelijke verschillen tussen het kleinste en middelgrote pakket en de bijhorende prijzen flink uit elkaar liggen.

Hieronder vind je een actueel overzicht met prijzen (Exclusief BTW).

Starter

Neostrada
0,85 per maand
  • Meerdere websites
  • 3 GB dataopslag
  • Onbeperkt

Professional

Neostrada
6,36 per maand
  • Onbeperkt aantal sites
  • Onbeperkt dataopslag
  • Onbeperkt dataverkeer
Aanbevolen

Business

Neostrada
3,96 per maand
  • Onbeperkt aantal sites
  • Onbeperkt dataopslag
  • Onbeperkt dataverkeer

Welke diensten biedt Neostrada aan?

Is Neostrada een geschikte hosting provider voor mij?

neostrada review

Neostrada pronkt terecht met mooie klanttevredenheid scores op hun website. Hun gemiddelde Kiyoy score (eigen klantervaringen systeem) bedraagt een 9,5. Wat een relatief hoge score is ten opzichte van andere hosting providers in Nederland. Er zijn daarnaast maar weinig negatieve opmerkingen over de bereikbaarheid van de servers te vinden, en dat geeft een goede indruk van de prijs-kwaliteitsverhouding.

Neostrada’s gedeelde hosting pakketten komen allemaal met SSD-opslag, waardoor jouw website snel toegang heeft tot de opgeslagen bestanden op de server. Zoals bij veel hosting providers vind je hier ook de nodige gebruiksvriendelijke installatieprogramma’s waarmee je platformen als WordPress, B2evolution, Coppermine en Joomla met een paar klikken installeert.

Een punt van kritiek is echter de mogelijkheid om meerdere websites voor minder dan een euro te hosten. Een server deel je bij shared hosting met een heleboel andere klanten. Al deze websites (indien ineens veelbezocht) kunnen invloed hebben op de prestaties van jouw eigen gehoste website. Hoe meer websites op een enkele server, des te meer variabelen.

Voor diegenen die meer zekerheid over de uptime, de bereikbaarheid van de website willen is het aan te raden om minimaal voor het Professional pakket of de aangeboden cloud hosting variant te gaan.

Neostrada is kort samengevat een goede optie voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Waar je ongetwijfeld voor een langere tijd met een gerust hart jouw website host. Mocht je al een domeinnaam hebben dan kan je eventueel gebruik maken van de gratis verhuisservice.

Neostrada ervaringen 2021

Heb jij in het verleden een hostingpakket aangeschaft bij het bedrijf Neostrada? Zo ja, ben je het eens met de huidige onderstaande score en ervaringen? Deel hoe dan ook graag jouw waardevolle mening over de services van deze Nederlandse webhost. Daarmee help je andere Nederlanders bij het inschatten van de kwaliteit van Neostrada hostingpakketten.

0 Reviewer
Gebruikers 2 (11 stemmen)
Beoordeling
Wat zeggen gebruikers over dit product Laat jouw ervaring achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw ervaring achter

Neostrada contactinformatie

Website: www.Neostrada.nl

Contact: E-mail, Facebook, Twitter, Support ticket, en live chat.

Neostrada telefoonnummer: geen telefonische ondersteuning

Scroll naar top