hostnet ervaringen

Hostnet review 2021 en ervaringen

Hostnet is een van de langst bestaande hosting bedrijven van Nederland. Het bedrijf is gestart in 1999, en is momenteel gevestigd in Amsterdam. Hostnet is zeer actief in de hosting wereld met haar uitgebreide blog. Met hun blog besteden ze aandacht aan onderwerpen als WordPress websites en online marketing. Ook wordt er een eigen website maker aangeboden. Waardoor Hostnet als een zeer complete aanbieder van online diensten kan worden gezien. In deze Hostnet review op BesteWebsiteBuilder.nl lees je o.a. onafhankelijke klantervaringen en vind je een overzicht van de aangeboden pakketten.

Goed alternatief voor een zelf-gehoste (WordPress) website?

Geen zin in het regelen van technische hosting zaken? Kijk dan eens bij JouwWeb, een gebruiksvriendelijke website-builder van Nederlandse bodem.

Hosting pakketten en prijzen van Hostnet.nl

Het hosting bedrijf heeft een mooi volledig aanbod aan online diensten. Denk aan hosting pakketten voor ieder type gebruiker en online diensten als Microsoft Office 365 pakketten. Het goedkoopste abonnement dat met 5 GB aan schrijfruimte en 1000 GB aan dataverkeer komt kost je 5 euro per maand. Over het algemeen zijn de prijzen van Hostnet zeer marktconform.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van hosting pakketten (de prijzen zijn exclusief BTW)

Start

Hostnet
4,50* per maand
  • 5 GB dataopslag
  • 1000 GB dataverkeer

Pro

Hostnet
4,50* per maand
  • 50 GB dataopslag
  • 1000 GB dataverkeer

Plus

Hostnet
8,50* per maand
  • 100 GB dataopslag
  • 1000 GB dataverkeer

Welke diensten biedt Hostnet aan?

Is Hostnet een geschikte hosting provider voor mij?

Hostnet review

Hostnet biedt verschillende hosting pakketen tegen een marktconforme prijs aan. Denk aan gedeelde hosting tot VPS hosting. De hosting provider richt zich daarmee zowel op beginnende als gevorderde gebruikers. Over het algemeen zijn de online te vinden klantervaringen positief.

Hostnet zit al bijna meer dan 20 jaar in de hosting business en is een gevestigde en ervaren speler op de markt. Het 100% Nederlandse hosting bedrijf biedt een mooi platform aan waar je bij de Hostnet Academy ook veel kunt leren over online marketing en WordPress websites. Voor beginners is het immers fijn om een hosting provider te hebben die goed met je meedenkt.

Het enige minpuntje wat ik tegenkwam was de prijs voor het registeren van een domeinnaam. Van een 100% Nederlandse provider verwacht je voor eigen .NL domeinen een lagere prijs. Je betaalt bij Hostnet 10 euro per jaar voor een domeinnaam. Maar, voor de rest valt er weinig op te merken aan de dienstverlening van Hostnet. Voordat je een pakket gaat bestellen, is het verstandig om zoveel mogelijk klantervaringen te lezen.

Hostnet ervaringen 2021

Ben jij op dit moment Hostnet klant of ben je in het verleden klant geweest? De mogelijkheid om reviews te kunnen lezen voordat je iets aanschaft is essentieel. Door jouw persoonlijke ervaring hier te delen kun je anderen goed helpen. Geef een korte omschrijving en selecteer het aantal sterren waarmee je dienstverlening van Hostnet beoordeelt. De bezoekers van deze pagina zijn je zeer dankbaar!

0 Reviewer
Gebruikers 4 (3 stemmen)
Beoordeling
Wat zeggen gebruikers over dit product Laat jouw ervaring achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw ervaring achter

Hostnet contactinformatie

Website: www.hostnet.nl

Contact: E-mail, Facebook, Twitter, Support ticket, Live chat

Hostnet telefoonnummer: 020-7500800

Scroll naar top