Godaddy ervaringen

Godaddy review 2021 en ervaringen

Godaddy is één van de oudste en grootste registrars op het internet. Het internationale hosting bedrijf bestaat sinds 1997 en staat inmiddels al jaren beursgenoteerd. Voor veel Nederlanders onder ons zal het Godaddy vooral als domeinregister bekend staan. De plek waar je naar toe gaat om jouw bulklading aan domeinnamen te claimen. Maar, de afgelopen jaren is de Amerikaanse webhost flink de breedte in gegaan. Op dit moment kan je namelijk letterlijk iedere denkbare vorm van hosting bij Godaddy afnemen. Benieuwd hoe Nederlandse klanten de dienstverlening ervaren? Lees op deze pagina onafhankelijke klantervaringen en bekijk de aangeboden diensten.

Op zoek naar een makkelijkere manier voor een website maken?

Wil je minder bezig zijn met de technische zaken, probeer eens JouwWeb, een Nederlandse website builder met klantenondersteuning.

Hosting pakketten en prijzen van Godaddy.com

Godaddy is zo groot dat ze zich niet langer hoeven te specialiseren in domeinregistratie. Onder het aanbod van professionele diensten vallen: shared webhosting, WordPress geoptimaliseerde hosting, Virtual Private Servers, e-mailsystemen en Microsoft Office pakketten. Dankzij het grote aantal afnemers dat deze hosting gigant kent is het niet ongewoon dat je profiteert van flinke kortingen op jouw aankopen!

Hieronder vind je de meest gekozen Godaddy hosting pakketten (de prijzen zijn exclusief BTW):

Starter

Godaddy
2,99 per maand
 • 1 Website
 • 30 GB dataopslag
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Gratis WP install

Betaalbaar

Godaddy
3,99* per maand
 • Meerdere websites
 • 100 GB dataopslag
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Gratis WP install
Populair

Deluxe

Godaddy
8,49* per maand
 • Meerdere websites
 • Onbeperkt dataopslag
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Gratis domeinnaam

Welke diensten biedt Godaddy aan?

Is Godaddy een geschikte hosting provider voor mij?

godaddy ervaringen

Godaddy heeft een gigantisch aantal klanten en dat betekent veel meningen. De ene klant vindt het fantastisch en de ander vindt het verschrikkelijk. Om een correct oordeel te vellen moet je echter rekening houden met het feit dat klantbehoeften ontzettend uiteenlopen.

De meeste klanten gebruiken deze webhost voornamelijk voor domeinregistraties in bulk. Dat komt vooral voort uit het aantrekkelijke kortingsmodel. Maar, vergeet nooit dat een kortingstarief uiteindelijk over kan gaan in een duurder tarief. Waardoor het voor klanten kan aanvoelen alsof ze belazerd worden. Het is daarom zeer aan te raden om dubbel te checken wat je precies in de toekomst gaat betalen voor de afgenomen diensten. In principe ben je uiteraard zelf verantwoordelijk voor wat je aanschaft.

In het verleden heb ik diverse (WordPress hosting & VPS) hosting pakketten afgenomen bij Godaddy. Over het algemeen was ik zeer aangenaam verast door de gebruiksvriendelijkheid. Voor veel lastige handelingen heeft de hosting provider namelijk eigen gebruiksvriendelijke interfaces gemaakt. Met als positief gevolg dat je overal soepel door heen loopt.

In termen van kwaliteit kan je moderne techniek verwachten gezien er altijd een gigantisch budget voor innovatie beschikbaar is geweest. Toch, is het niet echt mogelijk om de zere vinger te leggen op waar de gemiddelde klanttevredenheid vandaan komt. Maar, wellicht is het gewoon onmogelijk om echt “iedereen’’ tevreden te houden, en met meer dan 17 miljoen klanten is “iedereen’’ een heleboel.

Godaddy is een twijfelgeval. Ik ben geen fan van de verwarrende kortingstarieven. Er zijn ook aardig wat negatieve ervaringen op het internet te vinden. Om die redenen zou ik persoonlijk liever voor een andere hosting provider gaan.

 

Godaddy ervaringen 2021

Ben je het eens met de onderstaande Godaddy klantervaringen? De mogelijkheid om Nederlandse ervaringen van andere gebruikers te kunnen lezen is van groot belang. Als je ooit klant bent geweest bij het internationale Godaddy, ben je in staat om anderen te helpen, middels het achterlaten van jouw ervaring.
2 Gebruikers (12 stemmen)
Beoordeling
Wat zeggen gebruikers over dit product Laat jouw ervaring achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw ervaring achter

Godaddy contactinformatie

Website: https://nl.godaddy.com/

Contact: E-mail, Facebook, Twitter, Support ticket, en forum

Godaddy telefoonnummer: 020 206 1657

Scroll naar top