argeweb ervaringen

Argeweb review 2021 en ervaringen

Argeweb staat in Nederland bekend als een betrouwbare hosting provider met een uitstekende reputatie. Het Nederlandse bedrijf lijkt zich bij eerste oogopslag voornamelijk op de zakelijke markt te richten, gezien de prijzen allemaal exclusief BTW vermeld staan.

Het Nederlandse webhosting bedrijf claimt meer dan 190,000 domeinen te beheren. Gezien de grote hoeveelheden klantervaringen op het internet lijkt dat grote aantal zeer reëel te zijn. In deze Argeweb review lees je meer over de aangeboden diensten en klantervaringen van Nederlandse gebruikers, waardoor je als consument beter ingelicht bent.

Geen zin in de technische aspecten van een website hebben?

Een zelf-gehoste website is niet voor iedereen de beste oplossing. Neem eens een kijkje bij JouwWeb, een alles-in-1 website maker.

Hosting pakketten en prijzen van Argeweb.nl

Argeweb biedt alles aan wat je op zakelijk vlak nodig kunt hebben. Denk niet alleen aan hosting, maar ook aan e-maildiensten, Office 365 pakketten en online back-ups. Maar, je kunt hier natuurlijk ook voor persoonlijke domeinregistraties, een blog beginnen en hosting pakketten terecht. Hou wel rekening met de speciale actiekortingen om mistverstanden over de prijzen te voorkomen.

Hieronder vind je een paar voorbeelden van hosting pakketten (de prijzen zijn exclusief BTW):

Standaard

Argeweb
0,99* per maand
  • Onbeperkt aantal domeinen
  • 15 GB dataopslag
  • Onbeperkt data verkeer

Plus

Argeweb
0,99* per maand
  • Meerdere websites
  • 50 GB dataopslag
  • Onbeperkt data verkeer
Populair

Compleet

Argweb
0,99 per maand
  • Meerdere websites
  • 50 GB dataopslag
  • 250 GB dataverkeer

Welke diensten biedt Argeweb aan?

Is Argeweb een geschikte hosting provider voor mij?

argeweb review

Deze hosting provider Argeweb hanteert gemiddeld gezien hoge tarieven voor hun diensten. Maar, gezien de grote tevredenheid onder klanten valt dat te verantwoorden. Ook goed om te realiseren is dat Argeweb zich vooral op zakelijke klanten richt.

Hosting is een moeilijk product. Veel particulieren en bedrijven hebben het nodig, maar beschikken over weinig kennis. Als (klein) zakelijke gebruiker wil je graag dat alles goed verloopt, zonder dat je er veel zorgen aan overhoudt. Daar is Argeweb goed in. Dat blijkt onder andere uit hun hoge Trustpilot score van 9,5. Als je veel waarde aan service hecht, dan is deze webhost op basis van klantervaringen aan te raden!

Het is daarnaast een fijne gedachte dat je alle nodige online diensten als e-mail en backups bij dezelfde partij kunt afnemen. Dat betekent een enkele factuur, en zorgt ervoor dat je vanaf het Argeweb platform overal toegang tot hebt.

Argeweb is het meest geschikt voor degenen die op zoek zijn naar diensten die hun zakelijke activiteiten versterken. Waarbij prijs over het algemeen een minder grote rol speelt als bij particuliere doeleinden.

Bij Argeweb kan je een hele goede klantenondersteuning verwachten. En, in de wereld van hosting maakt dat het grote verschil tussen goede en slechte hosting provider.

Argweb ervaringen 2021

Op deze pagina lees je klantervaringen van andere Argeweb klanten. Wanneer je op zoek bent naar een geschikte hostingprovider spelen ervaringen van anderen een grote rol. Met jouw persoonlijke ervaring kan je andere Nederlanders goed helpen. Beschrijf jouw ervaring met Argeweb en laat een bijhorende sterren rating achter.
0 Reviewer
Gebruikers 3 (4 stemmen)
Beoordeling
Wat zeggen gebruikers over dit product Laat jouw ervaring achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw ervaring achter

Argeweb contactinformatie

Website: www.Argeweb.nl

Contact: E-mail, Facebook, Twitter, en Support tickets

Argeweb telefoonnummer: 0800 932 46 78

Scroll naar top