antagonist ervaringen

Antagonist review 2021 en ervaringen

Antagonist is in 2004 opgericht, en heeft de afgelopen jaren een flinke groei in het aantal Nederlandse klanten meegemaakt. Het Nederlandse hosting bedrijf heeft een sterke focus op shared hosting. Een vorm van hosting waarbij meerdere klanten één server delen. Shared hosting wordt voornamelijk gebruikt voor een simpele website of blog maken. Op basis van de aangeboden diensten lijkt Antagonist zich vooral op particuliere en klein zakelijke klanten te richten, die een eigen website willen maken. Dat lijkt aardig haar vruchten af te werpen want het bedrijf claimt zelf gemiddeld een 9,6 op gebied van klanttevredenheidsscore te scoren. Benieuwd of Antagonist ook de juiste provider voor jou is? In deze Antagonist review op BesteWebsiteBuilder.nl lees je o.a. onafhankelijke klantervaringen.

Goed alternatief voor een zelf-gehoste (WordPress) website?

Geen zin in het regelen van technische hosting zaken? Kijk dan eens bij JouwWeb, een gebruiksvriendelijke website-builder van Nederlandse bodem.

Hosting pakketten en prijzen van Antagonist.nl

De genoemde prijzen van de webhosting- en domeinregistratieservices staan bekend als marktconform in de hosting branche. Bij deze webhost heb je bij ieder pakket toegang tot veel meegeleverde functies en vrijwel geen upselling van uitbreidingen. 

Hieronder vind je een voorbeelden van hosting pakketten (de prijzen zijn exclusief BTW):

Slim

Antagonist
4,99* per maand
  • 1 Website
  • 100 GB dataopslag
  • Onbeperkt dataverkeer

Plus

Antagonist
9,99* per maand
  • Meerdere websites
  • Onbeperkt dataopslag
  • Onbeperkt dataverkeer

Pro

Antagonist
19,99* per maand
  • Meerdere websites
  • Onbeperkt dataopslag
  • Onbeperkt dataverkeer

Welke diensten biedt Antagonist aan?

Is Godaddy een geschikte hosting provider voor mij?

Antagonist review

De website van Antagonist zelf is rechtdoorzee. Er ligt een sterke nadruk op “geen gedoe’’. Antagonist heeft haar eigen support team. Het support team kan je ondersteunen met het oplossen van technische vraagstukken. Technische ondersteuning wordt verstrekt via e-mail en diverse social media kanalen, maar helaas niet via de telefoon.

Als nieuwe klant van Antagonist moet je 3 stappen doorlopen: domeinnaam kiezen, pakket selecteren en als laatste jouw persoonlijke gegevens invullen. In het geval dat je al een domeinnaam hebt, is het uiteraard ook mogelijk om pakketten los te bestellen.

Over het algemeen zijn de recensies op het internet zeer lovend over de dienstverlening. Op de prijzen is ook weinig aan te merken. Het enige wat je misschien zou missen is telefonische ondersteuning, maar dat hoeft niet zo’n groot probleem te zijn. Waardoor het beste advies wat ik je kan geven is: probeer de dienst gewoon uit als je het al met zekerheid van plan was. 

 

Antagonist ervaringen 2021

BesteWebsiteBuilder.nl biedt hieronder onafhankelijke klantervaringen van Nederlandse Antagonist gebruikers aan. Ben jij het eens of oneens met de huidige score? Jouw mening is in ieder geval zeer waardevol voor anderen. Laat jouw persoonlijke ervaring achter en beschrijf wat je wel en niet goed vind aan de dienstverlening.

0 Reviewer
Gebruikers 5 (1 stem)
Beoordeling
Wat zeggen gebruikers over dit product Laat jouw ervaring achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw ervaring achter

Antagonist contactinformatie

Website: www.antagonist.nl

Contact: E-mail, Facebook, Twitter, Support ticket, en forum

Antagonist telefoonnummer: geen telefonische ondersteuning

Scroll naar top