Websitebuilder reviews van 2017

Ben jij op zoek naar een gebruiksvriendelijke websitemaker? Zoek niet verder, ik help je graag met een eigen website maken!

Niet iedereen wilt een bedrijf inhuren om een website of webshop te maken. De meeste van ons doen het liever zelf. Gelukkig zijn er tegenwoordig talloze betaalde en gratis websitemakers beschikbaar om uit te proberen. 

​Het mooie aan een websitebuilder is dat het maken van een website zich voornamelijk online in jouw browser afspeelt. Daarnaast heb je ook geen apart hosting pakket nodig. 

Kies een websitebuilder uit het onderstaande overzicht om vandaag nog te beginnen met een website of webshop. ​

Robin Mustert, Online Marketeer met een passie voor het testen en gebruiken van websitebuilders.


#1 Wix.com - Beste alles-in-1 websitebuilder


Kenmerken: 

Wix biedt uitgebreide drag-and-drop website builder. Wix is zeer gebruiksvriendelijk voor beginners. Gebruikers kunnen kiezen uit meer dan 500 prachtige templates. Het platform is een populaire keuze onder miljoenen creatieve bloggers, professionals, schrijvers enz.

#2 Shopify - Beste tool voor webwinkels


Kenmerken: 

Shopify is een uitgebreid systeem waarmee je eenvoudig fantastische webwinkels maakt. Er ligt een duidelijke focus op gebruiksvriendelijkheid. Een webwinkel werkt ook gelijk goed op verschillende apparaten zoals smartphones en tablets. Van alle store builders die we hebben getest biedt Shopify de meest complete en professionele oplossing voor Nederlandse ondernemers. 

#3 Jimdo.com - Gebruiksvriendelijke tool


Kenmerken: 

Jimdo biedt een gebruiksvriendelijke drag-and-drop website builder aan. Jimdo is een zeer geschikte websitebuilder voor beginners. De tool van Jimdo is makkelijk te begrijpen en biedt voldoende opties voor een krachtige website. 

Te overwegen alternatieven