De 4 beste Website builders van 2021

Op zoek naar een gebruiksvriendelijke website maker tool? Zoek niet verder, je bent aangekomen op de juiste pagina voor actuele website builder reviews. Ik heb 24+ website builders voor je vergeleken. Waarbij ik voornamelijk heb gekeken naar gebruiksvriendelijkheid en hoe snel je uit het niets een complete site kan maken.

Direct weten wat de meest gebruiksvriendelijke website builder voor beginners is? De beste website bouwer voor de meeste Nederlanders en Belgen is JouwWeb.

Waarom eigenlijk een website builder gebruiken?

Niet iedereen wilt een bedrijf inhuren om een website of webshop te maken. De meeste van ons doen het liever zelf. Logisch, want er tegenwoordig talloze betaalde en gratis website maker applicaties om uit te proberen. Het mooie aan een website builder is dat het maken van een website in gewoon in je browser kan. Daarnaast heb je eigenlijk geen technische ervaring nodig.

Kies de beste website builder van 2020

De onderstaande top 4 bestaat is tot stand gekomen door te testen. Daarbij is naar het volgende gekeken: aangeboden diensten, prijs, beschikbare templates, betrouwbaarheid, technische ondersteuning, laadsnelheid en meer.

#1 Jouwweb – Helder en snel websites aanmaken

jouwweb

Het Nederlandse website builder Jouwweb is zeer geschikt voor diegenen die meer waarde hechten aan functionaliteit en snelheid in plaats van 100% uniekheid van de website. Zo kun je dankzij de heldere slepen en neerzetten editor binnen een klein uurtje al ver op weg komen met jouw persoonlijke, zakelijke en webshop website.

#2 Zelf-gehoste WordPress website maken

WordPress

WordPress biedt een gebruiksvriendelijke en krachtige manier om websites te maken. Het populaire content management systeem wordt dagelijks door miljoenen mensen gebruikt. Op de homepage van BesteWebsiteBuilder.nl staat een uitgebreide handleiding en video waarmee ik al meer dan 50,000+ Nederlanders heb geholpen met het bouwen van een eigen site.

#3 LightSpeed – Beste tool voor webwinkels

LightSpeed is een uitgebreid systeem waarmee je eenvoudig fantastische webwinkels maakt. Er ligt een duidelijke focus op gebruiksvriendelijkheid. Een webwinkel werkt ook gelijk goed op verschillende apparaten zoals smartphones en tablets. Van alle store builders die we hebben getest biedt LightSpeed de meest complete en professionele oplossing voor Nederlandse ondernemers.

#4 Wix – Meest uitgebreide website builder

wix

De website maker van Wix biedt een zeer uitgebreide drag-and-drop website builder. Wix is zeer gebruiksvriendelijk voor beginners. Gebruikers kunnen kiezen uit meer dan 500 prachtige templates. Het platform is een populaire keuze onder miljoenen creatieve bloggers, professionals, schrijvers enz. 

Het is alleen wel belangrijk dat je de beste website builder gebruikt voor jouw persoonlijke situatie. Lees de reviews en kies vandaag nog een websitemaker uit het overzicht om te beginnen met een website of webshop.

Scroll naar top