Websitebuilder reviews van 2018

Ben jij op zoek naar een gebruiksvriendelijke websitemaker? Zoek niet verder, ik help je graag met een eigen website maken!

Niet iedereen wilt een bedrijf inhuren om een website of webshop te maken. De meeste van ons doen het liever zelf. Gelukkig zijn er tegenwoordig talloze betaalde en gratis websitemakers beschikbaar om uit te proberen. 

​Het mooie aan een websitebuilder is dat het maken van een website zich voornamelijk online in jouw browser afspeelt. 

Kies een websitebuilder uit het onderstaande overzicht om vandaag nog te beginnen met een website of webshop. ​


#1 Zelf-gehoste WordPress website


Kenmerken: 

WordPress biedt een gebruiksvriendelijke en krachtige manier om websites te maken. Het populaire content management systeem wordt dagelijks door miljoenen mensen gebruikt. Op de homepage van BesteWebsiteBuilder.nl staat een uitgebreide handleiding en video waarmee ik al meer dan 120+ Nederlanders heb geholpen met het bouwen van een eigen site.

#2 LightSpeed - Beste tool voor webwinkels


Kenmerken: 

LightSpeed is een uitgebreid systeem waarmee je eenvoudig fantastische webwinkels maakt. Er ligt een duidelijke focus op gebruiksvriendelijkheid. Een webwinkel werkt ook gelijk goed op verschillende apparaten zoals smartphones en tablets. Van alle store builders die we hebben getest biedt LightSpeed de meest complete en professionele oplossing voor Nederlandse ondernemers. 

#3 Wix - Prima voor beginners


Kenmerken: 

Wix biedt uitgebreide drag-and-drop website builder. Wix is zeer gebruiksvriendelijk voor beginners. Gebruikers kunnen kiezen uit meer dan 500 prachtige templates. Het platform is een populaire keuze onder miljoenen creatieve bloggers, professionals, schrijvers enz.

Te overwegen alternatieven