Over BesteWebsiteBuilder.nl

Bestewebsitebuilder.nl is dé plek waar je alles over WordPress, website webdesign, en online marketing leert.

Laat ik maar gewoon vertellen hoe het allemaal begon en waar ik voor sta!

Ik ben Robin Mustert (uiteraard afgebeeld op de foto)

Waar ik jou mee kan helpen?

De afgelopen 10 jaar ben ik bijna 24/7 bezig geweest met online marketing en web development vanuit een marketing oogpunt. Daar heb ik veel van geleerd en die opgedane kennis deel ik graag met anderen! 

Stoeien met regeltjes code.

Tijdens mijn middelbare schooltijd heb ik altijd de wens gehad om een fulltime developer te worden. Het leren van codetalen bleek echter uiteindelijk niet iets voor mij te zijn. Mijn vrije tijd vloog vaak voorbij, zonder echt veel resultaat te boeken. De oorzaak verwijt ik op de dag van vandaag nog steeds aan mijn iets wat ongeduldige persoonlijkheid en onbetwiste drang naar perfectionisme. Een combinatie die uiteraard niet goed samengaat.

De technische oplossing voor mijn ongeduldigheid.

Maar, ik moest en zou een eigen website maken. Codetalen leren was geen optie. Waardoor ik een slimme oplossing nodig had. En, die was er! Rond 2010 kwam ik voor het eerst in aanraking met de slimme content management systemen WordPress, Joomla en Drupal. Waarbij bijna al het HTML & CSS werk al voor me werd gedaan.

Met als positieve bijkomstigheid: 

Een zee aan tijd om te focussen op content en het verkrijgen van meer bezoekers.

De standaard passie gedreven college dropout.

Van mijn universitaire studie is weinig gekomen. Business Mathematics was voor mij persoonlijk echt onnodige toverij met getallen. De motivatie was vooral ver te zoeken. Mijn tijd besteedde ik liever aan het leren van vaardigheden waar ik iets mee wilde gaan doen. Ik geloof erin dat je (bijna) alles kunt leren als je er maar in gelooft.

Stoppen met een studie was de meest logische keuze die ik ooit heb gemaakt.

Vaak gevallen, en veel geld verloren.

Mijn dromen naleven heeft mij altijd veel gebracht. Dat ging niet altijd soepel uiteraard. Ik kan de gefaalde projecten niet eens op mijn twee handen tellen. Waar mensen om mij heen mooie dingen kochten, deed ik liever weer een investering in een nieuw online project.

Mijn zuurverdiende geld en vrije tijd is vaak in de rook opgegaan.

Zoals men zegt: daar leer je van.

Geld is vervelend om te verliezen. Maar, als ik terugkijk dan kan ik met zekerheid zeggen dat ik daar het meeste van heb geleerd. Vallen en opstaan bieden lessen van onschatbare waarde.

Grote stappen maak je niet in een week.

Als je jong bent denk je alles te weten.

Ik zag het allemaal al voor me: een mooie internationale website met miljoenen bezoekers.

Dat zou ik wel even voor elkaar gaan krijgen!

Gelukkig, begrepen mijn ouders de mogelijkheden om online geld te verdienen vanuit je slaapkamer nog niet helemaal. Waardoor het ze een beter idee leek om eerst een baan te gaan zoeken in online marketing.

Dankzij de al opgedane kennis en ervaring kon ik direct aan de slag bij één van de grootste vergelijkingssites van Nederland. Waar ik uiteindelijk maar liefst 5 jaar met veel plezier in dienst ben geweest.

Scroll naar top