Over BesteWebsiteBuilder.nl

BesteWebsiteBuilder.nl is dé plek waar je gratis kennis op doet over website makers, WordPress, webdesign, en online marketing. Wij proberen simpelweg zoveel mogelijk goede handleidingen te maken zodat iedereen ongeacht kennisniveau professionele websites kan maken.

Ons verdienmodel?

Onze informatie is 100% gratis om te gebruiken. Wij plaatsen geen vervelende advertenties op onze site. Maar we hebben natuurlijk wel inkomsten nodig om te bestaan. Om dat voor elkaar te krijgen werken we met verschillende bedrijven samen. Zo kan het voorkomen dat wij een kleine vergoeding ontvangen wanneer je via onze affiliate links producten of diensten aanschaft. Dat kost jou als klant nooit extra. Sterker nog, wij proberen juist altijd exclusieve kortingen voor je te regelen.

Contactgegevens

Voor vragen kun je het beste een mail sturen naar info (@) BesteWebsiteBuilder.nl.

Belangrijk:

Wij krijgen dagelijks veel vragen binnen. Gezien BesteWebsiteBuilder.nl slechts een gratis informatieportaal en geen betaalde dienst is kunnen we helaas niet iedereen helpen.

P.S. Simpele link ruil verzoeken worden genegeerd.

Bedrijfsinformatie

BesteWebsiteBuilder.nl is onderdeel van WT Media, Wij staan ingeschreven bij de kamer van koophandel onder het KVK nummer: 52462358.

Torenallee 20 
5617BC EINDHOVEN, NL
info (@) BesteWebsiteBuilder.nl

Scroll naar top