Siteground review 2017 en ervaringen

Siteground is een internationale hosting provider en opereert op de hosting markt sinds 2004. De kwaliteit van de aangeboden diensten is hoog, en de tarieven zijn laag. De aantrekkelijke hosting tarieven zijn mogelijk door de (internationale) schaalvoordelen waar SiteGround van profiteert. De webhost is een groot bedrijf waar honderden mensen werken. Waar het behalen van optimale klanttevredenheid iedere dag hoog op de agenda staat.

(7 votes)

SiteGround specialiseert zich voornamelijk in gedeelde, dedicated en VPS hosting pakketten. De hosting provider heeft een datacenter in Amsterdam en biedt gratis SSL certificaten via Let’s encrypt en Cloudflare CDN aan. Mocht je niet erg thuis zijn in de wereld van hosting, dan hoef je je nergens druk om te maken. Want, bij ieder hosting pakket zit een handige installatieprogramma waarmee je content management systemen als WordPress met een paar klikken installeert.

Is SiteGround de beste hosting provider voor mij?

De reden waarom SiteGround een bovengemiddeld goede hosting provider is niet alleen de kracht / snelheid van de servers, maar ook de aandacht voor klanttevredenheid. Meer dan 772 klanten gaven de webhost een gemiddeld cijfer van 9,7 op TrustPilot. Waardoor je duidelijk te maken hebt met een hosting provider die aan de top van de markt zit.

Klanttevredenheid staat meestal gelijk aan de mate van gebruiksvriendelijkheid. SiteGround kenmerkt zich door veel aandacht te besteden aan innovatie. Voor beginners is het bijvoorbeeld heel erg eenvoudig om WordPress te installeren. En, voor gevorderden zijn er een groot aantal geavanceerde opties beschikbaar die je niet bij andere providers ziet. 

De veelzijdigheid van deze hosting provider maakt het een goede allround oplossing voor zowel beginners als websitebeheerders die net wat meer nodig hebben. Daarnaast kan je iedere dag ongeacht het tijdstip contact op nemen met de klantenservice, en dat is weer het grote voordeel van een internationale hosting provider.

SiteGround is kort samengevat een goede keuze voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers.

P.S. deze website draait al jaren met tevredenheid bij SiteGround.


Siteground.com hosting prijzen

Pakket

Opslag en Dataverkeer

Prijs*

StartUp

10GB en geschikt tot 10,000 bezoekers

€ 3,95

GrowBig

20 GB en geschikt voor 25,000 bezoekers

€ 6,45

GoGeek

30 GB en geschikt voor 100,000 bezoekers

€ 11,95

*Prijs per maand. 


Website maken? Lees onze ultieme handleiding

  • Vanaf het begin van het beste Content Management Systeem.
  • Vereist geen kennis van codetalen, dus perfect voor beginners.
  • Binnen 45 minuten een fantastische eigen website online.

Siteground ervaringen

Wat zeggen gebruikers over dit product Laat jouw ervaring achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw ervaring achter