one.com

One.com review 2018 en ervaringen

One.com is in 2002 opgericht onder de naam B-one. Het hosting bedrijf is in Denemarken gestart, en heeft sindsdien getracht de Europese markt te veroveren. De Deense webhost staat bekend als een budget hosting bedrijf oftewel de prijzen zijn in vergelijking met andere partijen laag. Het bedrijf claimt momenteel meer dan 1,000,000 klanten te hebben in 149 landen, en is daarmee een grote webhost op de Europese markt te noemen.

De webhost one.com is voornamelijk gespecialiseerd in hosting op een gedeelde server. Middels lage tarieven (het goedkoopste pakket is 1,99 euro per maand) probeert One.com in te spelen op beginners of mensen met een beperkt budget. Dat is ook duidelijk af te leiden uit de heldere structuur van hun website, waar je slechts drie verschillende hosting pakketten worden aangeboden. Voor de ervaren hosting afnemer zal het dan ook al gauw aanvoelen alsof er iets ontbreekt. Dat is echter dus een weloverwogen keuze. 

Is One.com een geschikte hosting provider voor mij? 

One.com is ontzettend gefocust op het aanbieden van goedkope diensten. Alhoewel dit voor sommigen wellicht aantrekkelijk klinkt, kan het voor anderen juist afschrikken. In de wereld van hosting wordt goedkoop vaak als duurkoop ervaren. Je krijgt letterlijk waarvoor je betaalt. Waardoor deze hosting provider waarschijnlijk niet voor iedereen geschikt is.

De hosting pakketten van One.com zijn puur gericht op beginners. In plaats van met moeilijke technische termen te strooien wordt er geprobeerd om het zo basic mogelijk te houden. Je mist bijvoorbeeld een duidelijke omschrijving van de technische details. Het is ook moeilijk uit te vinden of de pakketten op Linux of Windows draaien. Maar, net zoals bij iedere hosting provider tegenwoordig is het redelijk eenvoudig om een WordPress op je One.com pakket te installeren.

Hosting is iets waar weinig mensen echt kennis over beschikken. Waardoor het belangrijk is om ervaringen te lezen van andere klanten. Een snelle ronde op internationale ervaringen websites geeft al snel het signaal af dat de kwaliteit van de servers niet altijd even goed is. Logisch, want gezien de lage prijzen is het aannemelijk dat er veel andere websites op de (gedeelde) servers worden gehost. Met als gevolg langere laadtijden en in het ergste geval dat je website eruit ligt. Tja, een budget hosting bedrijf moet uiteindelijk wel geld verdienen. Maar goed, soms is het als klant een kwestie van geluk hebben.

One.com is een aantrekkelijke keuze voor mensen met kleine hosting behoeften en een beperkt budget. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarin je puur een website maakt om te hebben, en weinig verkeer aan bezoekers verwacht. 


One.com hosting prijzen

Pakket

Opslag en Dataverkeer

Prijs*

Starter

25 GB en onbeperkt dataverkeer

€ 2,41

Professional plus

200 GB en onbeperkt dataverkeer

€ 3,71

Business

500 GB en onbeperkt dataverkeer

€ 12,69

*Prijs per maand. 


Website maken? Lees onze ultieme handleiding

  • Vanaf het begin van het beste Content Management Systeem.
  • Vereist geen kennis van codetalen, dus perfect voor beginners.
  • Binnen 45 minuten een fantastische eigen website online.

One.com ervaringen 

Ben jij klant bij One.com geweest? Laat hieronder jouw waardevolle mening achter voor de andere bezoekers van deze website. Daarmee help je anderen bij het vinden van de beste webhost voor hun situatie. 

Wat zeggen gebruikers over dit product Laat jouw ervaring achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw ervaring achter