neostrada

Neostrada review 2018 en ervaringen

Laatst bijgewerkt op 13 juni 2017

Neostrada is 10 jaar geleden opgericht. Het in Lelystad gevestigde webhosting bedrijf biedt alles aan wat particulieren en bedrijven aan hosting diensten nodig kunnen hebben. Denk bijvoorbeeld aan shared hosting pakketen tot domeinregistratie van iedere denkbare domeinextensie. Het Nederlandse Neostrada claimt momenteel meer dan 40,000 klanten te hebben. Waardoor ze als een middelgrote speler op de Nederlandse hosting markt beschouwt kunnen worden.

Neostrada heeft voor een opvallende prijsstrategie gekozen. Het standaard starter pakket kost nog geen euro per maand. En een Premium pakket heb je vanaf 6,36 euro per maand. Wat hier opvallend is wat je ervoor terugkrijgt. Bij het Premium Pakket krijg je aanzienlijk meer denk aan onbeperkt webruimte, je mag een onbeperkt aan websites hosten en krijgt gratis toegang tot de eigen sitebuilder. Waardoor de inhoudelijke verschillen tussen het kleinste en middelgrote pakket en bijhorende prijs flink uit elkaar liggen.

Is Neostrada de beste hosting provider voor mij?

Neostrada pronkt terecht met mooie klanttevredenheid scores op hun website. Hun gemiddelde Kiyoy score (eigen klantervaringen systeem) bedraagt een 9,5. Wat een relatief hoge score is ten opzichte van andere hosting providers in Nederland. Er zijn daarnaast maar weinig negatieve opmerkingen over de bereikbaarheid van de servers te vinden, en dat geeft een goede indruk van de prijs-kwaliteitsverhouding.

Neostrada’s gedeelde hosting pakketten komen allemaal met SSD-opslag, waardoor jouw website snel toegang heeft tot de opgeslagen bestanden op de server. Zoals bij veel hosting providers vind je hier ook de nodige gebruiksvriendelijke installatieprogramma’s waarmee je platformen als WordPress, B2evolution, Coppermine en Joomla met een paar klikken installeert.

Een punt van kritiek is echter de mogelijkheid om meerdere websites voor minder dan een euro te hosten. Een server deel je bij shared hosting met een heleboel andere klanten. Al deze websites (indien ineens veelbezocht) kunnen invloed hebben op de prestaties van jouw gehoste website. Hoe meer websites, des te meer variabelen.

Voor diegenen die meer zekerheid over de uptime, de bereikbaarheid van de website willen is het aan te raden om minimaal voor het Premium Pro pakket of de aangeboden cloud hosting variant te gaan. Het is vanuit marktconforme redenen jammer dat er geen pakket tussen Standaard Starter en Premium Pro zit, maar vergeet niet dat je meerdere websites op een enkel hosting pakket mag hosten. 

Neostrada is kort samengevat een goede optie voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Waar je ongetwijfeld voor een langere tijd met een gerust hart jouw website host. Als je al een domeinnaam hebt dan kan je eventueel gebruik maken van de gratis verhuisservice.


Neostrada.com prijzen

Pakket

Opslag en Dataverkeer

Prijs*

Starter

3 GB en onbeperkt dataverkeer

€ 0,85

Professional

Onbeperkt

€ 3,98

Master

Onbeperkt

€ 4,00

*Prijs per maand. 


Website maken? Lees onze ultieme handleiding

  • Vanaf het begin van het beste Content Management Systeem.
  • Vereist geen kennis van codetalen, dus perfect voor beginners.
  • Binnen 45 minuten een fantastische eigen website online.

Neostrada ervaringen

Heb jij in het verleden een hosting pakket aangeschaft bij webhosting bedrijf Neostrada? Deel jouw waardevolle mening over de service van deze webhost. Daarmee help je andere Nederlanders bij het vinden van een geschikte hosting provider.

Wat zeggen gebruikers over dit product Laat jouw ervaring achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw ervaring achter