Godaddy

Godaddy review 2018 en ervaringen

Godaddy is één van de oudste en grootste registrars op het internet. Het internationale hosting bedrijf bestaat sinds 1997 en staat inmiddels al jaren beursgenoteerd. Voor veel Nederlanders onder ons zal het Godaddy vooral als domeinregister bekend staan. De plek waar je naar toe gaat om jouw bulklading aan domeinnamen te claimen. Maar, de afgelopen jaren is de Amerikaanse webhost flink de breedte in gegaan. Op dit moment kan je namelijk letterlijk iedere denkbare vorm van hosting bij Godaddy afnemen.

Godaddy.com prijzen

Pakket

Opslag en Dataverkeer

Prijs*

100 GB en onbeperkt dataverkeer

€ 4,83

Onbeperkt en onbeperkt dataverkeer

€ 6,04

Onbeperkt 

€ 9,67

*Prijs per maand. 

Godaddy is zo groot dat ze zich niet langer hoeven te specialiseren in domeinregistratie. Onder het aanbod van professionele diensten vallen: shared webhosting, WordPress geoptimaliseerde hosting, Virtual Private Servers, e-mailsystemen en Microsoft Office pakketten. Dankzij het grote aantal afnemers dat deze hosting gigant kent is het niet ongewoon dat je profiteert van flinke kortingen op jouw aankopen!

Is Godaddy een geschikte hosting provider voor mij? 

Godaddy heeft een gigantisch aantal klanten en dat betekent veel meningen. De ene klant vindt het fantastisch en de ander vindt het verschrikkelijk. Om een correct oordeel te vellen moet je echter rekening houden met het feit dat klantbehoeften ontzettend uiteenlopen.

De meeste klanten gebruiken deze webhost voornamelijk voor domeinregistraties in bulk. Dat komt vooral voort uit het aantrekkelijke kortingsmodel. Maar, vergeet nooit dat een kortingstarief uiteindelijk over kan gaan in een duurder tarief. Waardoor het voor klanten kan aanvoelen alsof ze belazerd worden. Het is daarom zeer aan te raden om dubbel te checken wat je precies in de toekomst gaat betalen voor de afgenomen diensten. In principe ben je uiteraard zelf verantwoordelijk voor wat je aanschaft.

In het verleden heb ik diverse (WordPress hosting & VPS) hosting pakketten afgenomen bij Godaddy. Over het algemeen was ik zeer aangenaam verast door de gebruiksvriendelijkheid. Voor veel lastige handelingen heeft de hosting provider namelijk eigen gebruiksvriendelijke interfaces gemaakt. Met als positief gevolg dat je overal soepel door heen loopt. In termen van kwaliteit kan je het beste van het beste verwachten gezien er altijd een gigantisch budget voor innovatie beschikbaar is geweest.

Van Godaddy kun je kwalitatieve en snelle hosting verwachten. Toch, is het niet echt mogelijk om de zere vinger te leggen op waar de gemiddelde klanttevredenheid vandaan komt. Als je op zoek bent naar meer zekerheid dan is SiteGround de moeite waard om een keer bekijken. Maar, wellicht is het gewoon onmogelijk om echt “iedereen’’ tevreden te houden, en met meer dan 17 miljoen klanten is “iedereen’’ een heleboel.


Website maken? Lees onze ultieme handleiding

  • Vanaf het begin van het beste Content Management Systeem.
  • Vereist geen kennis van codetalen, dus perfect voor beginners.
  • Binnen 45 minuten een fantastische eigen website online.

Godaddy ervaringen

Heb jij ooit een hosting pakket afgenomen van Godaddy.com? Wij horen graag wat je van de dienst vind. Deel jouw waardevolle ervaring door een beoordeling achter te laten.

Wat zeggen gebruikers over dit product Laat jouw ervaring achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw ervaring achter