combell

Combell review 2017 en ervaringen

Combell is een bekend Belgisch hosting merk. Het bedrijf heeft meer dan 18 jaar ervaring met het hosten van zowat elke type IT infrastructuur, website en applicatie. Volgens de website van Combell bedient het bedrijf momenteel méér dan 167.752 klanten. Ook Nederlandse klanten kunnen bij Combell een domeinnaam registreren en WordPress hosting pakket afsluiten. 

Of je nu een expert in WordPress websites bent of dat je nog nooit een website hebt gebouwd. Combell biedt een scala aan webhosting oplossingen aan die makkelijk te gebruiken zijn.

Combell hosting prijzen

Pakket

Opslag & Dataverkeer

Prijs

Essential

50 GB & Onbeperkt

€ 6,02

Professional

100 GB & Onbeperkt

€ 9,10

Expert

250 GB & Onbeperkt

€ 17,40

Is Combell een geschikte hosting provider voor mij?

Combell is een populaire hosting provider in belgië. Het bedrijf heeft een groot aandeel op de Belgische hosting markt. Wat er voor heeft gezorgd heeft dat de kosten van een hosting pakket omlaag zijn gegaan. De prijzen liggen alsnog hoger dan bij een internationale hosting provider als SiteGround. Maar, wie goede Nederlandstalige ondersteuning wilt, dan biedt Combell een goede combinatie van kwalitatieve hosting en ondersteuning.


Combell contactinformatie

Website: www.combell.be

Contact: Support ticket, Live chat, WhatsApp 

Vimexx telefoonnummer: 0853030948


Beste hosting provider van 2017 / 2018: SiteGround 

Als je op zoek bent naar de beste webhosting, raden we deze webhost aan. SSD-ruimte, 24/7 ondersteuning, maximale uptime en snelle laadtijden van je website. Vandaag tot 50 korting op een hosting pakket!


Combell ervaringen

Heb jij ooit hosting of een andere dienst van Combell gekocht? Help anderen met jouw persoonlijke Combell ervaringen. Hosting vergelijken is voor veel Nederlanders geen dagelijkse bezigheid. Samen kunnen we elkaar helpen met het maken van de juiste keuze. Jouw mening is daarom veel waard! 


Website maken?  Lees hier onze ultieme handleiding

  • Vanaf het begin de beste website builder. 
  • Geen ervaring met codetalen nodig.
  • Binnen 15 tot 30 minuten de website online.