argeweb

Argeweb review 2018 en ervaringen

Laatst bijgewerkt op 13 juni 2017

Argeweb staat bekend als een betrouwbare hosting provider met een uitstekende reputatie. Het Nederlandse bedrijf lijkt zich bij eerste oogopslag voornamelijk op de zakelijke markt te richten, gezien de prijzen allemaal exclusief BTW vermeld staan. De webhost claimt meer dan 190,000 domeinen te beheren. Gezien de grote hoeveelheden klantervaringen op het internet lijkt dat grote aantal zeer reëel te zijn.

Argeweb biedt alles aan wat je op zakelijk vlak nodig kunt hebben. Denk niet alleen aan hosting, maar ook aan e-maildiensten, Office 365 pakketten en online back-ups. Maar, je kunt hier natuurlijk ook voor persoonlijke domeinregistraties en hosting pakketten terecht. 

Is Argeweb de beste hosting provider voor mij?

Deze hosting provider hanteert gemiddeld gezien hoge tarieven voor hun diensten. Maar, gezien de grote tevredenheid onder klanten valt dat te verantwoorden.

Hosting is een moeilijk product. Veel mensen hebben het nodig, maar beschikken over weinig kennis. Als (klein) zakelijke gebruiker wil je graag dat alles goed verloopt, zonder dat je er veel zorgen aan overhoudt. Daar is Argeweb goed in. Dat blijkt onder andere uit hun hoge Trustpilot score van 9,5. Als je veel waarde aan service hecht, dan is deze webhost op basis van klantervaringen zeer aan te raden!

Het is daarnaast een fijne gedachte dat je alle nodige online diensten als e-mail en backups bij dezelfde partij kunt afnemen. Dat betekent een enkele factuur, en zorgt ervoor dat je vanaf het Argeweb platform overal toegang tot hebt. 

Argeweb is het meest geschikt voor degenen die op zoek zijn naar diensten die hun zakelijke activiteiten versterken. Waarbij prijs over het algemeen een minder grote rol speelt als bij particuliere doeleinden.

Bij Argeweb kan je een hele goede klantenondersteuning verwachten. En, in de wereld van hosting maakt dat het grote verschil tussen goede en slechte hosting provider.


Argeweb.nl prijzen

Pakket

Opslag en Dataverkeer

Prijs*

Standaard

5 GB en 20 GB dataverkeer

€ 5,95

Plus

25 GB en 50 GB dataverkeer

€ 9,95

Compleet

50 GB en 250 dataverkeer

€ 14,95

*Prijs per maand. 


Website maken? Lees onze ultieme handleiding

  • Vanaf het begin van het beste Content Management Systeem.
  • Vereist geen kennis van codetalen, dus perfect voor beginners.
  • Binnen 45 minuten een fantastische eigen website online.

Argeweb ervaringen

Heb jij ooit een hosting pakket bij Argeweb aangeschaft? Deel je mening. Je helpt daarmee andere Nederlanders bij het kiezen van een geschikte webhost.

Wat zeggen gebruikers over dit product Laat jouw ervaring achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw ervaring achter