Hoe maak ik een website?

Voor een website heb je het volgende nodig:

  1. Hosting (noodzakelijk), een dienst die jouw WordPress site met het internet verbindt.
  2. Domeinnaam (noodzakelijk), een uniek www adres om te gebruiken.

De hosting provider www.SiteGround.com is echt de #1 op hosting gebied. Regel hier zonder gedoe kwalitatieve hosting en een domeinnaam tegen een lage maandelijkse prijs.

Hoe maak je een website? Dat is een vraag waar veel beginners mee worstelen. We weten ongeveer wat we willen hebben. Denk aan een mooie homepage, blog en informatieve pagina’s. Maar als we heel eerlijk zijn mag het allemaal niet te veel tijd en moeite kosten.

Wat als je vanaf het begin exact weet wat je moet doen? Dat je niet alleen gelijk de beste methode kent, maar ook gelijk leert hoe je alles uit jouw nieuwe site haalt?

Dat is exact waar deze WordPress handleiding jou mee helpt.

Hier leer je zonder codetalen of ingewikkelde codetalen websites in elkaar zetten. Je maakt kennis met WordPress, het krachtige content management systeem dat door meer dan 30.2% van alle websites ter wereld gebruikt wordt.

Bekijk de bovenstaande video WordPress handleiding. 

Wanneer je alle uitgelegde stappen volgt, dan maak je binnen 30 minuten al een website. Ik kan je garanderen dat het maken van een website uiteindelijk veel makkelijker is dan je zou denken.