iStock stockfotografie review 2019

iStock heeft een uitstekende reputatie in de wereld van stock fotografie. Zowel kleine als grote gebruikers zien iStock als een zeer geschikte bron voor kwalitatief royalty-free beeldmateriaal. Dat komt voornamelijk door de aantrekkelijke tarieven van zowel abonnementen als credits. Het aanbod bestaat uit ongeveer 9 miljoen afbeeldingen, daardoor is er altijd wat te vinden vinden voor jouw persoonlijke project.

Kenmerken

  • Groot aanbod aan exclusief beeldmateriaal
  • Download afbeeldingen, vectors en video´s met credits
  • De hoogste kwaliteit beeldmateriaal op de markt

Afbeeldingen zoeken op iStock

istockphoto afbeeldingen

Kwaliteit 

Het platform biedt een grote hoeveelheid beeldmateriaal van zeer hoge kwaliteit aan. Als auteur kun je niet zomaar afbeeldingen verkopen. Veel fotografen en illustratoren zeggen zelfs dat iStock in vergelijking tot andere stockfotografie sites aanzienlijk strengere richtlijnen hanteert. Zo wordt er bijvoorbeeld goed gecontroleerd op auteursrecht en gebruiksvriendelijkheid. iStock kiest daarmee een duidelijk richting: kwaliteit boven kwantiteit. Als afnemer van stock afbeeldingen kun je hier alleen maar van profiteren.

Aanbod 

iStockphoto biedt haar klanten in tegenstelling tot andere stock sites wel grote hoeveelheden unieke en exclusieve content. Naast exclusief beeldmateriaal vind je er 9 miljoen stock afbeeldingen en vectoren tegen een aantrekkelijke prijs. De illustraties zijn over het algemeen zeer professioneel. Die kun je zelfs gebruiken voor de boekomslag van een bestseller. 

Zoeken en filteren

Istock ondersteunt zoekopdrachten op basis van thema, trefwoord, kleur, wel of niet voor redactioneel gebruik, en meer. Dat zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig geschikte afbeeldingen voor jouw project vind.

Prijzen 

Istockphoto prijzen

Je kunt afbeeldingen los kopen met credits. Maar let op, het is veel goedkoper om een abonnement te nemen. Het kopen van 1 credit is bijvoorbeeld zeer af te raden. Je betaalt in dat geval 9 euro voor 1 afbeelding. Stel dat je 25 afbeeldingen voor jouw project nodig hebt, dan betaal je slechts 2,20 voor een afbeelding met een abonnement. Je kunt het abonnement uiteraard altijd opzeggen. 

Scroll naar top